SKYLINE

Kilde: FOR U ENTERPRISES

Medlemmer fra starten:

Jan Ingemar Ohlsson,Keyboard-Lars Gustavsson,Trommer-Bo Johansson,Sang

Øvrige medlemmer:

Mikael Loorentz,Keyboard-Bo Bennerfeldt,Gitar-Christer Berglind,Gitar-Kalle Stensson,Sax,
Jens Nilsson,Gitar-Richard Widerberg,Gitar-Tommy Åberg,Keybord-Peter Wilgotsson,Sax-Jan Holmberg,Sax-Ulf Karlsson,Keyboard-Mattias Ivarsson,Keyboard




Historien

Skyline starter sin karriere i 1984.
De spiller fra Bornholm opp til Värmland og Norge.
De er med på samle-cd`n Tingvalla 3 som selger til gull.
Det innebærer at de fortsatt er de eneste i Blekinge som har Gullplate.
De blir også det første bandet som kommer i Lasse Stefanz stall LS-produktion i 1988.
Skyline medvirker i I Afton Dans samme år og i tillegg flere ganger både på Fryksdalsdansen og i Dansbands-SM.
Kapellmester Jan Ingemar Ohlsson dør I November 1988,kun 32 år.
Låten Som ditt leende testes på Svensktoppen i 1998 samme år som de også medvirker i Sydost-TV.
En morsom historie er den om en av fansen som elsker t-skjoter med orkesternavn på.
Skyline har 10 stykker som de vil gi bort.
Denne fansen,en kraftig kar dukker opp og viser interesse for deres restlager.
Han ender opp med å prøve en t-skjorte som vel bokstavelig talt sitter som støpt.
Trommeslageren Lasse Gustavsson oppmuntrer ham og sier at den sitter perfekt og han kjøper hele lageret.
Hvordan han fikk av seg t-skjorten foreller historien ingenting om og de ser han aldri mer.
I 1998 er det slutt for Skyline.

Diskografi

Singel

1987 Sol sol kom igjen
Kassett

1983 Dancing tight
1987 So sol kom igjen
1994 Börja om

CD-singler

1990 Kärleken är ljuv/Dröm dina drömmar
1997 Det finns inget som ditt leende/Som en blixt

Tilbake til hovedsiden

Tilbake til Nostalgi-Meny

Forrige band: Peter Pan

Neste band: Scandinavians