ROLF LENNARTZ

Kilde: Roaddust



Medlemmer fra starten:

Thorbjørn Nyberg,Blåseinstrument-Alf Burstedt,Blåseinstrument-Rolf Larsson,Gitar

Øvrige medlemmer:

Lars Sandgren,Bass-Christer Holmström,Gitar-Pat Addo,Sax-Leif Gustavsson,Sang-Mats Sandbaum,Gitar-Hans Hedström,Blåseinstrument-Hans Öhlund,Trommer-Ove LundbergTrommer-Lorentz Edberg,Blåseinstrument

Historien

Rolf Lennartz starter i 1966 og opptrer fra Norrland til Stocholm.
De opptrer på bl.a. Malmen og BZ.
Ellers blir det alle slags steder resten av året.
Mest populær blir bandet i finske Österbotten der de selger mest cd`er.
De deltar også i en amatørkonkurranse i Mo i Rana der de kommer på 3. plass.
Det blir en del radioprogram og en TV-opptreden fra Blå Dragonen i Umeå.
I 1979 takker de for seg på Universum i Umeå.

Diskografi

Singler

1972 Sjung med mig/Till en plats med luft och ljus
1974 På festplassen/Charlie Truck
1975 När sommeren kommer/Marilynn
1977 Sweet Virginia/Feelings

LP

1975 Med en sång
1977 Dej vill jag tillägna min sång

Forrige band: Blue Boys & Girls

Neste band: Bobells

Tilbake til forsiden

Tilbake tilNostalgi-Meny