NOSTALGI

PALOMAZ

Kilde:FOR U ENTERPRISES


1994

Medlemmer fra starten:

Tommy Stridsberg,Trekkspill-Maj Britt Stridsberg,sang-Bo Hadrys,Bass-Jimmy Stridsberg,Trommer
Øvrige medlemmer:

Jan Olov Andersson,Trommer-Bengt Palmèr,Gitar-Arne Olsson,Bass-Bengt Magnusson,Bass-Ulf Olsson,Bass-Tomaz Nilsson,Keyboard-Roland Andersson,Keyboard
Historien

Palomaz starter i 1977.
I starten spiller de på private fester og er fornøyd med det.
Det blir veldig fort populære hvilket innebærer at de opptrer på vanlige dansesteder.
Palomaz spiller inn en rekke plater og fortsetter med det også etter at de har sluttet.
De medvirker i radio og i tillegg TV`s kulturprogram Nygammalt.
Et deres morsomme minner er da det skjedde noe med strømmen og anlegget gikk i stykker.
De fortsatte kvelden akustisk og fikk hele publikum med seg.
Når kvelden var slutt fikk de en stor applaus fra puklikum,blomster og ekstra betalt.
Det føltes fint sier Mai-Britt Stridsberg.
I 1995 gir Palomaz seg men fortsetter å gi ut plater.

Diskografi

Kassett

1992 17- Rosor doftar alltid
1993 18- Juanita

LP

1979 Palomaz Nr.1
1980 Palomaz 2- Ut över vida hav
1981 Palomaz 3-Sheriffens sång
1981 Palomaz 4- I en liten barkbåt
1982 Palomaz 5- Hjärtats röst
1983 Palomaz 6- Emma
1983 Palomaz 7- När ljusen skall tändas
1984 Palomaz 8- La Paloma
1984 Blå ängel
1985 Senorita
1986 Palomaz 11- Välkommen hem
1987 Palomaz 12- En bukett blå violer
1988 Palomaz 13- Ängel från Logo Maggiore
1989 Palomaz 14- Vindarna växlar
1990 Palomaz 15- När solen går ner över bergen
1991 Palomaz 16- Jenny Jenny lilla Jenny

CD

1994 Palomaz 19- Fridas sång
1995 Palomaz 20- Sånt e` livet
1996 Palomaz 21- Sången till Linus
1997 Palomaz 22- Åh Louise
2001 Palomaz 23- Vår enda sommar

Forrige band:Vikingarna

Neste band: Peter Pan

Tilbake til hovedsiden

Tilbake til Nostalgi-Meny