KELLYS

Kilde: FOR U ENTERPRISES

Medlemmer fra starten:

Ingemar Andersson,Gitar-Torbjörn Svensson,Bass-Rune Hansson,Trommer-Arne Kopp,Gitar-Bengt Josefsson,Keyboard

Øvrige medlemmer:

Joakim Andersson,Sax-Lars Lindblom,Trommer-Git Persson,Sang-Mikael Öijwal,Keyboard-Björne Hagström,Gitar-Ulrika Skoglund,sang-Benny Werner,Trommer-Ulf Tingsèn,Trommer-Robert Nilsson,Trommer-Tomas Edström,Keyboard-Håkan Werner,Keyboard-Johan Axelsson,Keyboard



Historien:

Kellys starter i 1972 og blir heltidsband allerede i 1976.
De blir fort populære.
I 1982 får de muligheten til å turnere med Lena Maria Gårdenäs og 2 år senere med Elisabeth Andreasson.
Dette vekker oppmerksomhet og viser hvilken kompetanse bandet har.
De blir kompband for Lasse Berghagen i hele 12 år.
I 1996 havner de på førsteplass på svensktoppen med låten Ett litet ljus.
I 2002 får Git Persson Guldklaven som beste sangerske.
Totalt ble det 10 låter på Svensktoppen,forteller Torbjörn Svensson.
2002 er også året da Kellys meddeler at de vil gi seg mens de er på topp.
Etter 30 år er det slutt for Kellys.

Diskografi:

LP

1976 Kellys
1977 Ditt eget band
1977 We`ve only just begum
1980 Vart tog alla åren vägen

CD-singler

1993 Milda Matilda
1995 Hej L.A.
1996 Ett litet ljus
1997 En enda dag med dej
1998 Et litet hjärta av guld
1999 Hem igjen

CD

1996 Ett litet ljus
1998 Ett litet hjerta av guld
1999 Upp mot stjärnorna
2001 Alla stunder
2002 Guldkorn

Tilbake til hovedsiden

Tilbake til Nostalgi-Meny

Forrige band: Helene & Gänget

Neste band: Tommys (S)