Jörgens

Kilde: Roaddust

Medlemmer:

(Bandet husker ikke originalbestetningen)
Jörgen Hasselblad,Trommer-Sven-Olof Gustavsson,Bass-Hans Thun,Trommer-Bo Rosell,Keyboard-Karl Axel Åmark,Keyboard-Per Olof Losvall,Keyboard-Leif Olsson,Gitar-Sven Bäckström,Sang-Per Sande,Bass

Historien

Bandet er i gang allerede på 60-tallet og er et danse og popband som tar sitt navn fra sin trommeslager Jörgen Hasselblad.
De starter som skiffleband under navnet Cavemen.
De har originalen av Monia som da heter Monja.
De 2 første singlene har ingenting med deres dansebandvirksomhet å gjøre.
Plateselskapet deres drives av Leif Bigert som har sin egen forretningsidè.
Han kjøper ferdige bakgrunner fra England og legger bl.a. på sang hjemme.
Bandet turnerer med artister som Marianne Koch og Gunnar Wicklundog er husband på Sundbybergrestauranten Lorry.
De var også, ifølge dem selv, verdens første topless-orkester.
Trommeslageren Hans Thun spiller på 60-tallet i rockebandet All Sharp Soul.
I 1974 er det slutt for Jörgens.

Diskografi

Singler

1967 Le lite mer/Moppen Sam
1967 The great snowman/Can`t help falling in love
1967 En framtidsdröm/Men Margareta då
1968 När jag får pensjon/Den lessne mannen
1968 Monja/Alla fåglar jag hör
1968 Marie/När jag får pensjon
1968 Monja/Santo Domingo
1969 From a window/Tro på mig
1969 En framtidsdröm/Vår nu är det vår

EP

1970 Monja/Santo Domingo/Marie/Drömsemester
Tilbake til forsiden

Tilbake til Nostalgi-Meny

Forrige band: Bobells

Neste band: Ceges