NOSTALGI

HOBSONS

Kilde: FOR U ENTERPRISES


1989

Medlemmer fra starten:

Björn Wadensten,Bass-Mats Dahlberg,Trommer-Björn Marcusson,Gitar-Kenneth Ragnmark,Keyboard-Jan Persson,Gitar-Inga Lill Söyland,Sang
Øvrige medlemmer:

Kent Karlsson,Trommer-Leif Skoglund-Trommer-Lars Quant,Sang-Stig Larsson,Sax-Thor Andersson,Sang-Jan Sjöqvist,Bass-Jörgen Sonemalm,Gitar-Hans Frölin,Trommer-Hans Schmid-Gitar-Tony Tuddenhamn,Trommer
HISTORIEN:

Hobsons fra Alingsås starter sin karriere i 1969.
Det blir mest i Folkets Hus og parker de spiller fram til 1990.
Etter 1990 begynner de å spille mere ”moget” og spiller da også på restauranter og kroer.
De turnerer i et stort område og blir nesten et riksband.
Foruten Sør-Sverige turnerer de også i Värmland,Härjedalen,Jämtland og indre Norrland.
I 1985 feirer de 15-års jubileum med mange av de gamle medlemmene samlet for å spille sammen igjen.
I 1986 medvirker de i TV-programmet Cafè Norrk¨ping og radioprogrammet I Afton Dans
to ganger.
I 1991 bestemmer de seg for å gi ut en live-kassett.
Dette skjer på Musikkompaniet i Skövde.
På 90-tallet medvirker de ytterligere to ganger i I Afton Dans.
I 1994 er det slutt for Hobsons.

Diskografi:

Singler

1972 Seniorita/Om du vore här
1973 Sukiyaki/Samma gamla låter
1974 The long cool song/En doft utav siren
1975 Många fler än du och jag/Min lilla värld
1982 Cherokee/Love is all around
1986 Vad vore en värld utan kvinnar/?
1987 Sandra/?
1989 Marianne
1990 Fri från en dröm/?
1991 Kom till mig (Promo.single en side)

Maxi-singel

1980 Vi drar inn i himlen
Kassett

1991 Glatt & Livat (Live)
LP

1974 Nu e` de` Lörda` igjen
1975 Vår mascot
1976 Let`s twist again
1976 Säg får jag lov
1979 Angelina
1986 Nymoget
1989 Nymoget 2

CD-singel

1993 Spelemän/Mot ljusare tider
Forrige band: Hjärter Fem

Neste band: Vikingarna

Tilbake til Nostalgi-Meny

Tilbake til hovedsiden