CONTRAZT

Kilde: Roaddust

Medlemmer fra starten:

Mats Gärdh,gitar-Johan Ulvuhuvud,Bass-Jörgen Digbo,trommer

Øvrige medlemmer:

Ulf Lundh,Sang-Patrick Bertilsson,Trommer-Mattias Ulvuhuvud,Sang-Nicklas Amran,Sang-Magnus Ulvuhuvud,Sang-Jesper Svensson,Keyboard-Magnus Arwidsson,Keyboard


1986

Historien

Contrazt starter i 1982 og oppdages for alvor på et orkesterforum i Kalmar i 1984.
Siden går karrieren oppover.
Deres første singel går direkte inn på Svensktoppen den 9. Mars 1986 blir der i 14 uker og de får være med på TV i programmet Razzel.
I 1987 kommer I Afton Dans på radio og siden TV igjen i TV Nordics I Afton Dans.
De får med en låt på Dansebandtoppen i Norge i 1991 og deltar også i Norsk TV et par ganger.
I 1993 vinner Contrazt regionfinalen i Dansbands-SM og i 1994 blir det lokal-TV samt deltagelse i Schlager-SM med låten Innan du går.
Dette SM er arrangert av Bert Karlsson og sendes på TV3 som en slags alternativgalla.
Siden at denne låten ikke er noen dansebandlåt deltar de under navnet Niklas Amran.
Platen fra denne gallaen gi senere Bert Karlssons selskap Mariann ut.
I 1996 er det klart for Svensktoppen igjen med Ge mig ditt ja som er med i 2 uker.
I 1998 er det slutt for Contrazt.
De årene Nicklas var med kalte de seg Nicklas Amman & Contrazt.

Diskografi

Singler

1986 Joanna/En vän du kan väcka mitt i natten
1988 Eastern rose/Nina fina ballerina
1989 Min ängel/Jag vill vara din Margaretha
1991 Michelangelo/Vem håller om dig nu

Kassett

1990 Live `90/Contrazt
LP

1986 En vän du kan väcka mitt i natten
CD-Singler

1993 Fina Nina/Genom Ray Ban ser man mer/Lugnet efter stormen
1993 Ovan molnen lyser solen/Låt lusen brinna klart

CD

1992 In time
Tilbake til forsiden

Tilbake til Nostalgi-Meny

Forrige band: Bengt Öslöfs ork.

Neste band:Bosses Team