NOSTALGI

CATTINGS

Kilde: FOR U ENTERPRISES


1995

Medlemmer fra starten:

Yngve Persson,Gitar-Kenth Persson,Bass-Håkan Persson,Trommer-Arne Håkansson,Keyboard-Thord Olofsson,Gitar
Øvrige medlemmer:

Thord Forslund,Trommer-Hans Schönberg,Trommer-Sixten Kroon,Trommer-Mikael Olsson,Trommer-Peo Danielsson,Trommer-Pelle Edberg,Trommer-Roland Persson,Trommer-Per Arne Berglin,Bass
Historien:

Cattings starter opp i 1974 og er et av de tøffeste når det gjelder musikkstil i sin karriere.
De kan kanskje sammenlignes med Barbados.
De har et stort lyd og lysanlegg og glitrende klær.
De er heltidsband allerede fra starten.og opptrer igjennom årene i et stort antall radio og TV-program som bl.a. Nygammalt,Lat Lördag Og I Afton Dans.
Et de store høydepunktene i deres karriere er Stjärna-75, en talentjakt over hele Sverige med Ulf Elfving som konferansier og som avsluttes med en direktesending i radioen fra Gröna Lunds store scene foran drøye 12000 mennesker.
Etter 25 års turnering gjør Cattings sin siste spillejobb i Gøteborg i desember 2000.
Trommeslageren i Cattings i 2000 er den 8. i rekken.
Det var kanskje en hard jobb å slå trommer i Cattings?

Diskografi

Singler:

1974 På festplatsen/Om jag fikk byta med solen
1975 Hör på mig/Bara du kan gi mig världen
1975 Lilla Sofie
1982 Who valley/En plats för mig
1988 På väg hem igen/Kallar du det här kärlek

LP:

1974 Till Tusen
1975 Cattings igjen
1980 Cattings-Får vi lov

CD-singler:

1994 Rosalie
1995 Angelica

CD

1995 Cattings
Forrige band: Alladin

Neste band: Baloo

Tilbake til Nostalgi-Meny

Tilbake til hovedsiden